укррус

Телефони у Вінниці

  • (063) 605-17-87
  • (067) 993-32-40

Не пропустіть!Закриття шостого сезону фонтана Рошен

Відома дата закриття вінницького фонтану 2016! 

Закриття фонтану Рошен 2016 відбудеться 15 жовтня о 19:00. ВХІД ВІЛЬНИЙ! Ось і закінчився шостий сезон роботи вінницького фонтану Рошен. В 2016 році, фонтан Roshen розпочав свою роботу 23 квітня.

Гостей і охочих подивитися нову шоу-програму самого надзвичайно красивого фонтану було ще більше, ніж в минулому сезоні. Це говорить про надзвичайну популярність вінницького фонтану та його унікальної конструкції. Унікальність фонтану Roshen, в тому, що він може на зиму ховатися під воду, а навесні знову радувати око.

 

Хочу нагадати, що це найбільший у Європі світломузичний фонтан із єдиною у світі системою занурення під воду та реконструйована Набережна «Roshen» відкриті 4 вересня 2011 року. Фонтан Roshen розташований в руслі річки Південний Буг й має довжину 140 метрів і висоту струменя до 60 метрів. 

 

Концерт на честь закриття сезону фонтану у Вінниці 2016Закрытие фонтану в цьому році, присвячується 25-річчю Незалежності України та Дню захисника вітчизни. Нудно не буде, це вже точно! 

Кожне закриття і відкриття фонтану супроводжується мега-крутими артистами і світломузичним шоу фонтанів, куди ж без них))

Проводжати фонтан на "зимовий сон" приїде Народний артист України Олександр Пономарьов. Не дадуть нудьгувати і зігріють культовими хітами групи: «Танок на Майдані Конґо»(«ТНМК») і «Брати Гадюкіни»

 

Ось таким чарівним було відкриття фонтану сезону 2016. Хто пропустив, насолоджуйтесь)

 

 

 

Якщо Ви з дітками приїдете, одягайтеся тепло і місця займайте раніше. Біля річки завжди вітерець і холоднувато. Термос брати не обов'язково, Вам він буде тільки заважати))) Поруч є маса місць, де можна зігрітися гарячим чаєм та смачною піцою, так що голодними точно не залишитеся.

 

Єргопереноска для дітей оренда у ВінниціДорогие гості м. Вінниця, якщо Ви приїхали з самого ранку, тоді не розслабляйтеся а прогуляйтеся по цікавим місцям. Для маленьких діток, можете взяти в оренду коляску-тростину або эргорюкзак, для Вашої ж зручності. У Вінниці є на що подивитися і куди сходити з дітьми.

 

Шкода, що катер закрив сезон 2 жовтня, так би ще на катері Ляля Ратушна покаталися. Доведеться ще влітку приїхати у Вінницю і поплавати на нашому теплоході, і в Сабарові посмажити шашлики.

 А ось в самий молодий зоопарк варто сходити не тільки дітям, а й дорослим. За останні пару років там багато що змінилося, хітом стали єноти і тваринки з довжелезними носиками.

  

Якщо вам дуже пощастить, вдасться подивитися на вінницькі катакомби. Доступ до катакомб по вулиці Соборній відкрили 23 вересня 2016 року. Ми ще самі не були там, але з сім'єю обов'язково сходимо. Тільки уявіть, 300 років тому по катакомбах їздили карети. Взагалі Вінниця практично вся в катакомбах, але на жаль вони засипані, а адже так цікаво було б глянути хоч одним оком.

 Катакомбы Винницы. ул. Соборная, католический собор

 

Розклад:

8 жовтня:   14:00, 15:30

22 жовтня: 14:00, 15:30

29 жовтня: 14:00, 15:30

Запис за телефоном: +38 (063) 100-33-25

 

 Недалеко від фонтану знаходиться літературно-меморіальний музей Коцюбинського М., історія якого починається з кінця ХІХ століття. Дідусь письменника купив частину землі на замостя і збудував хутір під назвою "Абазівка". Михайло Коцюбинський тут жив з вересня 1864 року. Михайло дуже любив відпочивати після важкого дня в садку. Всі дерева і екзотичні рослини залишилися до цих пір. Обов'язково відвідайте музей М. М. Коцюбинського, якщо Ви цінитель його творінь і Вам цікаво як і в яких умовах він жив. Вся меблі та предмети побуту збереглися. Літературно-меморіальний музей М. М. Коцюбинського, був один з перших таких музеїв в Україні. Знаходиться музей у 5-ти хвилинах від фонтану Рошен, по вул. Бевза, 15.Контактний номер телефону (0432) 26-32-98 .

Як дістатися до фонтану Рошен?


Від Залізничного  вокзалу
Трамвай № 1,4,6
Тролейбус № 5,6,11
Зупинка "Музей Коцюбинського"

Від центрального автовокзалу
5 хвилин пішки
Від Західного автовокзалу
Трамвай №4
Зупинка "Музей Коцюбинського"

Від Східного автовокзалу
Тролейбус № 1, 2, 10, 12
Зупинка "вул. Ф. Нансена"
Місця для паркування
вул. Г. Успенського, вул. Ф.Нансена,
вул. Б. Хмельницького, вул. І. Бевза,
вул. Київська (біля центрального автовокзалу)