укррус

Телефони у Вінниці

  • (063) 605-17-87
  • (067) 993-32-40

Суперове дійство! Один з кращих фонтанів у Європі!

Фонтан Рошен у Вінниці фото

Відома дата закриття фонтану Рошен у Вінниці 2015.

 13 жовтня депутат Олексій Порошенко, назвав дату закриття сезону вінницького фонтану.

Якщо ви заблукали і шукаєте точну дату закриття фонтану Рошен в 2016 році у Вінниці, заходьте сюди)

 

Офіційне закриття фонтану Рошен відбудеться 23 жовтня 2015 року. Швидше за все на закритті будуть виступати зірки українського шоубізнесу - всіма відома група "Воплі Відоплясова" та чарівна "Лама". Хто ще буде на закритті фонтану сезону 2015, будемо повідомлені пізніше.

У 2015 році, вінницький фонтан відпрацював на славу. Відкривала сезон група "Брутто".Закриття фонтану рошен у Вінниці 2015

Літо було тепле, гостей з інших міст і країн було дуже багато. Кожне шоу - саме по собі магічне. Особливо, вечірне шоу з  синхронізацією музики, проектора і лазера. "Ельфи", "Лебедине озеро"... За  якихось 45 хвилин людина отримує море естетичного задоволення. Діти просто в захваті від світлоспіваючих фонтанів. На картинці - це одне, а в живу - зовсім інше, неймовірні відчуття. Обов'язково приїжджайте на закриття фонтану 2015!

Жовтень цього року видався холодний, намагайтеся себе і діток одягти тепліше. Тим більше, біля річки завжди прохолодніше. Гарячі напої краще попийте до концерту на острові Кемпа, бо потім буде маса людей і чай може опинитися у Вас на одязі. З їжею так само: навколо повно закладів, де Ви зможете повечеряти стравами на будь-який смак. Ну і, звичайно ж, улюблена дитяча їжа-попкорн і солодка вата)). Черги звичайно за ними просто величезні. Все робіть завчасно, тоді всі будуть ситі і задоволені.

Недалеко від фонтану Рошен знаходиться літературно-меморіальний музей М.М. Коцюбинського, історія якого починається з кінця ХІХ століття. Дідусь письменника купив частину землі на Замості і збудував хутір, під назвою '"Абазівка". Михайло Коцюбинський тут народився і жив з вересня 1864 року. Письменнік дуже любив відпочиті після трудового дня у садку. Всі дерева та екзотичні рослини збереглися від того часу. Обов'язково відвідайте музей М. М. Коцюбинського, якщо ви цінуєте його творіння і Вам цікаво де і в яких умовах жив Михайло Коцюбинський. Всі меблі, одяг та предмети побуду збереглися у первинному вигляді. Літературно-меморіальний музей М. М. Коцюбинського був одним із перших таких музеїв в Україні. Знаходиться музей у 5-ти хвилинах від фонтану Рошен, по вул. І. Бевза, 15. На рахунок графіку роботи і замовлення екскурсовода, звертайтеся за телефоном: (043226-32-98. 

 Якщо Ви приїхали у Вінницю на кілька днів з дітьми, обов'язково сходіть на каток, який знаходиться недалеко від фонтану Рошен. Там же можна відвідати планетарій, і дорослим і дітям буде цікаво. Парк ім. М.Горького дуже великий і красивий, там можна навіть просто погуляти та подихати свіжим повітрям. Головне, щоб погода була приємною для прогулянок. Любите водні процедури, тоді Вам в аквапарк "Маяк", який знаходитьсяпо вул. ВПорика, 28.

Для комфортних прогулянок з дітьми до 3-х років, можете не брати свою велику коляску, приїхавши до Вінниці, скористайтеся  послугою прокату дитячих товарів. Наш кур'єр може привезти Вам коляску-тростину прям на вінницький ЗВ або Автовокзал.

Вартість доставки по мВінниця - 50грн.

Наш салон прокату знаходиться по вул. Зодчих, 20 (навпроти концерну "Поділля")

Прокат BabyService працює для Вас:

пн. - пт10:00 - 18:00;

сб.         11:00 - 15:00;

             нд - вихідний.

             (067) 993-32-40

             (063) 605-17-87 Анна